تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
ترس از عشق

ترس از عشق

خانوادگی

بيوگرافي ميثم شکري ساز

بيوگرافي ميثم شکري ساز

 

راي موفقيت مهم نيست چند سال داريد. جوان هستي يا پير؟ با تلاش و پشتکار مي توانيد ايده ها و افکار خود را در هر سني اجرا کنيد. چه بهتر که مثل دکتر ميثم شکري ساز اين کار را در سنين پايين شروع کنيم.

https://atbox.io/2979193865318#!

 

https://pinshape.com/users/1834362-parsianmagg#designs-tab-open

 

https://www.intensedebate.com/people/parsianmagg

 

 

 

او فقط 34 سال دارد، يعني متولد 1365 است، اما اين سن کم نشان دهنده اين نيست که او هم مانند برخي از همسالانش هنوز روحيه جواني دارد و به سفر، تفريح ??و گشت و گذار مي انديشد. او در سنين پايين افتخارات زيادي براي ثبت نام در کارنامه خود دارد. افتخاراتي که منجر به ايجاد فناوري در سال 1396 شد تا در بين مديران برتر به عنوان مدير اطلاعات برتر کشور قرار گيرد. شايد بپرسيد ميثم شکري ساز کيست؟ و چگونه مي توان در اين سن به چنين مقامي رسيد؟

 

ميثم شکري ساز مردي 34 ساله است که در حال حاضر بزرگترين مرکز آموزش مجازي ايران را در اختيار دارد و مالک و مدير هلدينگ بزرگ پارس پندارنهاد است. آنها بيش از يک دهه پيش کسب و کار خود را راه اندازي کردند و افراد کمي به آموزش الکترونيکي و آموزش الکترونيکي اهميت مي دادند. وي با راه اندازي «مرکز توسعه آموزش مجازي پارس» نوع ديگري از اين آموزش را به جامعه معرفي خواهد کرد. عمده فعاليت هاي دکتر شکري ساز در زمينه آموزش است و در حال حاضر مديريت هلدينگ پارس پندار داراي موسسات کوچک و بزرگ خود بوده و مي تواند در زمينه مديريت و کارآفريني نيز مشاوره تخصصي ارائه دهد. اما اين تنها فعاليت آنها نيست!

https://www.longisland.com/profile/parsianmagg

 

https://www.longisland.com/profile/parsianmagg

 

 

درباره يک کارآفرين جوان بيشتر بدانيد

 

براي شروع معرفي دکتر ميثم شکري ساز بايد بگويم که ايشان يکي از کارآفرينان جوان کشور و استان اصفهان هستند که دکتراي کارآفريني خود را از دانشگاه آزاد اسلامي، MBA و مهندسي صنايع از دانشگاه Ashtenbais برلين آلمان و امير اميرکبير تهران شده.

 

همانطور که در ابتداي مقاله ذکر شد وي به عنوان يکي از کارآفرينان فعال ايران در سال 1396 يکي از برترين اطلاعات فناوري کشور شناخته مي شود. دکتر شکري ساز که امروزه به عنوان يکي از مشاوران برتر و برجسته در زمينه هاي بازاريابي، مديريت، ارتباطات و منابع انساني شناخته مي شود، در زمينه هاي ديگري از جمله مديريت هلدينگ پارس پندار نهاد نيز فعاليت مي کند.

https://hypothes.is/users/fanphdacc

 

http://kabipanel.xobor.de/u179_fanphdacc.html

 

 

 

وي علاوه بر فعاليت هايي که در زمينه ترجمه و تأليف کتب غني و کاربردي ذکر شده، فردي فعال نيز هست و کتاب هايي مانند صلابت، توهم هوشمند، روابط فرد و سازمان، بحث با دست خالي و... را به جامعه علمي کشور معرفي مي کند. کشور. مي دهند. ارائه کرده است. از ديگر افتخاراتي که دريافت کرده اند مي توان به لوح تقدير از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اشاره کرد و لازم به ذکر است که مدارک ارائه شده توسط موسسات آموزشي دکتر ميثاق شکري پس از پايان دوره به دانشجويان اعطا خواهد شد. مورد تاييد وزارت.

 

اما باز هم اينها موفقيت هاي او نيست. شکري ساز از خدمات ارائه شده در حوزه بازاريابي و کارآفريني از سوي دانشگاه صنعتي اصفهان، سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، دانشگاه آزاد و ساير اتحاديه ها با اهداي لوح و لوح تقدير و تقديرنامه فراواني اعطا شده است. وي همچنين براي سه سال متوالي در سال هاي 1996، 1997 و 1998 موفق به دريافت تنديس حقوق مصرف کننده شده است.

https://www.wishlistr.com/profile/parsianmagg

 

https://www.wallpaperfusion.com/Members/parsianmagg/454309/

 

 

اما نکته قابل توجه اين است که حتي پس از رسيدن به چنين سطحي باز هم معتقدند با تلاش بيشتر و ارائه دوره هاي آموزشي با کيفيت بالاتر مي توان به جوانان ايراني در آموزش و مهارت آموزي کمک کرد. . جواناني که هر کدام مي توانند در ساختن گوشه اي از آينده اين کشور نقش آفريني کنند و براي خود و ميهن خود انسان هاي پربار و مفيدي باشند.

 

ميثم شکري ساز کارآفرين جوان نزديک به يک دهه است که با بهره گيري از پيشرفت هاي علوم و فناوري هاي نوين و تغييرات ايجاد شده در عرصه آموزش در سبک هاي مختلف در حوزه مجازي و الکترونيک فعاليت مي کند. از اين رو اين سرآغاز راه آنان در عرصه آموزش است و علاوه بر اين سبک از روش هاي آموزشي ديگري مانند آموزش حضوري براي ارائه محتواي جامع در حوزه بازاريابي و فروش استفاده مي کنند. و در زمينه هاي ديگر.

https://coolors.co/u/parsianmagg

 

https://rabbitroom.com/members/parsianmagg/profile/

 

 

اگر به دهه 80 برگرديد و به شرايط و سبک هاي آموزشي آن سال ها نگاهي بيندازيد، کاملاً متوجه مي شويد که به نظر من چه تأثير مثبت و کمک بزرگي در ارائه آموزش مجازي به جوانان علاقه مند به تحصيل خواهد داشت. انجام داده است. در آن روزها آموزش در کلاس هاي حضوري بيشتر بود و اگرچه اين سبک آموزشي هنوز جاي خود را حفظ کرده است، اما کمتر کسي فکر مي کرد که مي تواند آموزش الکترونيکي را با کمک فناوري به ساير روش هاي آموزشي اضافه کند. شايد از قبل ايده اي وجود داشته باشد اما فردي که آن را اجرا کرد و با تلاش خود مرکز توسعه آموزش الکترونيکي را به بزرگترين موسسه آموزش الکترونيک فارسي تبديل کرد دکتر ميثم شکري ساز بود.

https://www.wishlistr.com/profile/fanphdacc

 

https://knowyourmeme.com/users/fanphdacc

 

اما همانطور که من مي بينم، کارآفريني به معناي خلاقيت است. به همين دليل ميثم شکري ساز با خلاقيت و ذکاوتي که فقط مرکز آموزش مجازي راه اندازي کرد و دي

 

موضوع :
برچسب ها : بیوگرافی,میثم,شکری,ساز,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در يکشنبه 11 ارديبهشت 1401ساعت 19:57 توسط عشق | تعداد بازديد : 60 | |

ميثم شکري ساز از کارآفريني و استارت آپ مي گويد

ميثم شکري ساز از کارآفريني و استارت آپ مي گويد

 

کارآفريني به معناي توانايي و تمايل يک فرد براي توسعه، سازماندهي و اداره کسب و کاري است که هنوز سودآوري آن را مشخص نکرده است. کارآفريني با ريسک کردن و کشف فرصت هاي جديد همراه است. در اين مقاله به تعريف کارآفريني و استارت آپ از ديدگاه دکتر مي پردازيم. ميثم شکري ساز و انواع آن. علاوه بر اين، خواهيم ديد که ويژگي هاي کارآفرينان موفق چيست و به طور کلي کارآفريني چه اهميتي دارد؟

کارآفرين کيست؟

https://maurererickso.livejournal.com/profile

 

http://www.bcsnerie.com/members/lisasquare64/activity/1754931/

 

https://blogfreely.net/moneyshorts85/mythm-shkhry-sz

 

https://squareblogs.net/kneeunit00/mythm-shkhry-sz

 

https://canonuser.com/members/dramamenu95/activity/525398/

 

https://gemsfly.in/members/shelloboe33/activity/487515/

 

https://www.cookprocessor.com/members/airbusshorts73/activity/1353606/

 

به گفته دکتر ميثم شکري  ساز، کارآفرين فردي است که اگرچه از ريسک هاي مرتبط با شرکت هاي استارت آپي آگاه است، اما همچنان مايل به راه اندازي و راه اندازي چنين کسب و کاري است و آماده سرمايه گذاري در آن است. کارآفرينان اغلب به عنوان منبع ايده هاي جديد و بازاريابي ايده هاي جديدشان شناخته مي شوند. يک کارآفرين مي تواند يک کسب و کار کوچک را از خانه راه اندازي کند و حتي يک شرکت چند مليتي بزرگ راه اندازي کند. به طور خلاصه، هرکسي که مي خواهد يک شرکت جديد راه اندازي کند و بتواند با تمام ريسک ها و چالش هاي آن روبرو شود، مي تواند يک کارآفرين شود.

 

http://www.bcsnerie.com/members/lisasquare64/activity/1763283/

 

https://canvas.instructure.com/eportfolios/1067924/Home/___2

 

https://gemsfly.in/members/shelloboe33/activity/495107/

 

https://www.cookprocessor.com/members/airbusshorts73/activity/1361293/

 

https://blogfreely.net/moneyshorts85/mythm-shkhry-sz-cbnn

 

https://gamegiraffe.com/members/rangemenu13/activity/114122/

 

http://www.globalafricanbusinessawards.com/members/polandspade67/activity/420356/

 

https://squareblogs.net/kneeunit00/mythm-shkhry-sz-sl6s

 

https://postheaven.net/marklunch85/mythm-shkhry-sz-62j3

 

استارت آپ چيست؟

 

اصطلاح استارت آپ به شرکتي اطلاق مي شود که در مراحل اوليه فعاليت خود قرار دارد. استارت‌آپ‌ها توسط يک يا چند کارآفرين تأسيس مي‌شوند و هدف آن‌ها بازاريابي محصولات يا خدمات مورد نظر است. البته کارآفريني و استارتاپ متفاوت است. اصطلاح کارآفريني به تمام مشاغل جديد اطلاق مي شود که برخي از آنها ممکن است خوداشتغال باشند و يک کارآفرين هرگز نمي خواهد شغل خود را به عنوان يک تجارت رسمي ثبت کند. اما استارت آپ ها شرکت هاي جديدي هستند که مي خواهند به سطوح بسيار بالاتري برسند و به بنيانگذاران اصلي خود محدود نمي شوند.

انواع کارآفريني چيست؟

 

به گفته ميثم شکري ساز، کارآفريني به انواع زير طبقه بندي مي شود:

کارآفريني با راه اندازي يک کسب و کار کوچک

 

http://y8space.com/members-2/markscreen32/activity/1960765/

 

http://b3.zcubes.com/v.aspx?mid=7955426

 

https://coderwall.com/p/pkwzvw/dd53789c-5704-427c-9f7c-1e28cf45173b

 

http://www.bcsnerie.com/members/lisasquare64/activity/1763168/

 

https://hamptongutier.livejournal.com/profile

 

https://www.cookprocessor.com/members/airbusshorts73/activity/1361190/

 

https://canvas.instructure.com/eportfolios/1067924/Home/___2

 

 

اين مشاغل شامل آرايشگري، خواربار فروشي، آژانس هاي مسافرتي، شرکت هاي مشاوره، نجاري، لوله کشي، مهندسي برق و غيره مي باشد. افرادي که اين مشاغل را اداره مي کنند معمولاً تمام مسئوليت ها را خودشان بر عهده مي گيرند يا از اعضاي خانواده خود کمک مي گيرند. سود حاصل از اين مشاغل کوچک مي تواند نيازهاي مالي خانواده را برآورده کند اما فراتر از آن نخواهد رفت. افرادي که از اين طريق مي خواهند کارآفرين شوند، به خود و خانواده خود پول مي دهند تا کسب و کار خود را با وام گرفتن يا استقراض راه اندازي کنند.

کارآفريني با راه اندازي يک استارت آپ مقياس پذير

 

در اين دسته، کارآفرين مي داند که ديدگاه او مي تواند کل جهان را تغيير دهد و کسب و کار خود را از اين منظر شروع مي کند. آنها سرمايه گذاران را براي راه اندازي کسب و کار خود جذب مي کنند و به دنبال افرادي مي گردند که خارج از چارچوب فکر مي کنند. آنها براي افزايش منابع مورد نياز خود به سرمايه خطرپذير بيشتري نياز دارند، زيرا تجارت آنها در ابتدا کوچک است و هنوز مشخص نيست که نتيجه آن چه خواهد بود.

کارآفريني در شرکت هاي بزرگ

https://gemsfly.in/members/shelloboe33/activity/494994/

 

https://gamegiraffe.com/members/rangemenu13/activity/114019/

 

http://www.globalafricanbusinessawards.com/members/polandspade67/activity/420255/

 

https://zenwriting.net/gooserecess44/mythm-shkhry-sz-c0qm

 

https://blogfreely.net/moneyshorts85/mythm-shkhry-sz-g6d9

 

https://writeablog.net/thumbmenu86/mythm-shkhry-sz-lxjz

 

 

شرکت هاي بزرگ به دليل ظهور فناوري هاي جديد، تغيير ترجيحات مشتريان، ظهور رقباي جديد و ... تحت فشار قرار گرفته اند و براي حفظ جايگاه خود در بازار و ادامه رشد، مجبور به اختراع محصولات نوآورانه هستند. براي مقابله با اين تغييرات سريع، اين شرکت‌ها سعي مي‌کنند شرکت‌هاي ديگري را با ايده‌هاي نوآورانه بخرند يا به تنهايي محصولات نوآورانه بسازند.

پروژه هاي اجتماعي

 

اين نوع کارآفريني بر توليد محصولات و خدماتي متمرکز است که نيازها و مشکلات اجتماعي را برآورده کند. تنها هدف آنها کار براي جامعه است و هيچ علاقه اي به سود ندارند.

ويژگي هاي کارآفرينان موفق

 

کارآفرينان موفق ويژگي هاي خاصي دارند که به آنها در مسير موفقيت کمک مي کند. در اينجا به برخي از آنها اشاره مي کنيم:

خطر

 

شروع هر پروژه جديد مستلزم پذيرش اين است که ممکن است شکست بخوريد. بنابراين کارآفرين بايد شجاع باشد و بتواند ريسک کند.

نوآوري

 

براي ارائه ايده هاي جديد، راه اندازي يک شرکت و کسب سود بايد نوآوري کنيد. اين نوآوري مي تواند در قالب يک محصول جديد باشد و يا مي تواند در قالب فرآيند جديدي باشد که کار را کارآمدتر و به صرفه تر مي کند.

درايت و رهبري

 

براي اينکه يک کارآفرين موفق باشد، بايد ديد روشني از کسب و کار جديد خود داشته باشد. او براي تحقق ايده هايش به منابع و پرسنل زيادي نياز دارد. بنابراين بايد توانايي رهبري را داشته باشد تا بتواند کارکنان خود را به سمت هدف مورد نظر هدايت کند.

با ذهني باز

https://blogfreely.net/moneyshorts85/mythm-shkhry-sz-50wr

 

https://zenwriting.net/gooserecess44/mythm-shkhry-sz-xf80

 

https://writeablog.net/thumbmenu86/mythm-shkhry-sz-zcb2

 

https://squareblogs.net/kneeunit00/mythm-shkhry-sz-qc4z

 

https://postheaven.net/marklunch85/mythm-shkhry-sz-4l6f

 

 

در تجارت، هر موقعيتي مي تواند يک فرصت باشد و به نفع شرکت باشد. کارآفرينان بايد براي ديدن و استفاده از فرصت هاي جديد باز باشند.

انعطاف پذيري

 

کارآفرين بايد انعطاف پذير باشد و بتواند تغييرات را مطابق با شرايط بپذيرد. براي اينکه بتوانيد کسب و کار خود را به سطح بعدي ببريد، بايد هميشه مايل باشيد که محصولات و خدمات خود را در صورت لزوم تغيير دهيد.

محصول خود را بشناسيد

 

کارآفرين بايد به محصولاتي که ارائه مي دهد به خوبي آشنا باشد و از آخرين روندهاي بازار آگاه باشد. او بايد بداند که آيا محصولات يا خدماتش همچنان با تقاضاي بازار مطابقت دارند يا زمان آن رسيده که کمي آنها را تغيير دهد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : میثم,شکری,ساز,از,کارآفرینی,و,استارت,آپ,می,گوید,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 24 ارديبهشت 1401ساعت 19:54 توسط عشق | تعداد بازديد : 53 | |

ميثم شکري ساز از کارآفريني و استارت آپ مي گويد

ميثم شکري ساز از کارآفريني و استارت آپ مي گويد

 

کارآفريني به معناي توانايي و تمايل يک فرد براي توسعه، سازماندهي و اداره کسب و کاري است که هنوز سودآوري آن را مشخص نکرده است. کارآفريني با ريسک کردن و کشف فرصت هاي جديد همراه است. در اين مقاله به تعريف کارآفريني و استارت آپ از ديدگاه دکتر مي پردازيم. ميثم شکري ساز و انواع آن. علاوه بر اين، خواهيم ديد که ويژگي هاي کارآفرينان موفق چيست و به طور کلي کارآفريني چه اهميتي دارد؟

کارآفرين کيست؟

 

https://aboriginalworker.com/author/debtshrine13/

 

http://bursaiklan.id/user/profile/258008

 

http://businesspeopleclub.com/index.php?qa=user&qa_1=inputeagle38

 

http://cryptomonnaies.me/index.php?qa=user&qa_1=debtbirch84

 

http://energyua.com/user/handfont97/

 

http://p1spb.ru/user/debtparrot93/

 

https://bbs.pku.edu.cn/v2/jump-to.php?url=https://www.alef.ir/news/3990511156.html

 

 

 

به گفته دکتر ميثم شکري  ساز، کارآفرين فردي است که اگرچه از ريسک هاي مرتبط با شرکت هاي استارت آپي آگاه است، اما همچنان مايل به راه اندازي و راه اندازي چنين کسب و کاري است و آماده سرمايه گذاري در آن است. کارآفرينان اغلب به عنوان منبع ايده هاي جديد و بازاريابي ايده هاي جديدشان شناخته مي شوند. يک کارآفرين مي تواند يک کسب و کار کوچک را از خانه راه اندازي کند و حتي يک شرکت چند مليتي بزرگ راه اندازي کند. به طور خلاصه، هرکسي که مي خواهد يک شرکت جديد راه اندازي کند و بتواند با تمام ريسک ها و چالش هاي آن روبرو شود، مي تواند يک کارآفرين شود.

استارت آپ چيست؟

http://sc.sie.gov.hk/TuniS/www.alef.ir/news/3990511156.html

 

https://escatter11.fullerton.edu/nfs/show_user.php?userid=1837164

 

http://posekretu.net/index.php?qa=user&qa_1=drawerfont18

 

http://uz-gis.in.ua/user/lampsand40/

 

https://myspace.com/inputtip35

 

 

اصطلاح استارت آپ به شرکتي اطلاق مي شود که در مراحل اوليه فعاليت خود قرار دارد. استارت‌آپ‌ها توسط يک يا چند کارآفرين تأسيس مي‌شوند و هدف آن‌ها بازاريابي محصولات يا خدمات مورد نظر است. البته کارآفريني و استارتاپ متفاوت است. اصطلاح کارآفريني به تمام مشاغل جديد اطلاق مي شود که برخي از آنها ممکن است خوداشتغال باشند و يک کارآفرين هرگز نمي خواهد شغل خود را به عنوان يک تجارت رسمي ثبت کند. اما استارت آپ ها شرکت هاي جديدي هستند که مي خواهند به سطوح بسيار بالاتري برسند و به بنيانگذاران اصلي خود محدود نمي شوند.

انواع کارآفريني چيست؟

 

به گفته ميثم شکري ساز، کارآفريني به انواع زير طبقه بندي مي شود:

کارآفريني با راه اندازي يک کسب و کار کوچک

 

اين مشاغل شامل آرايشگري، خواربار فروشي، آژانس هاي مسافرتي، شرکت هاي مشاوره، نجاري، لوله کشي، مهندسي برق و غيره مي باشد. افرادي که اين مشاغل را اداره مي کنند معمولاً تمام مسئوليت ها را خودشان بر عهده مي گيرند يا از اعضاي خانواده خود کمک مي گيرند. سود حاصل از اين مشاغل کوچک مي تواند نيازهاي مالي خانواده را برآورده کند اما فراتر از آن نخواهد رفت. افرادي که از اين طريق مي خواهند کارآفرين شوند، به خود و خانواده خود پول مي دهند تا کسب و کار خود را با وام گرفتن يا استقراض راه اندازي کنند.

کارآفريني با راه اندازي يک استارت آپ مقياس پذير

 

 

https://www.kickstarter.com/profile/162344887/about

 

https://zippyshare.com/debtsquid00

 

https://dohabb.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=468854

 

https://www.ultimate-guitar.com/u/facesquid54

 

http://arabhelp.org/index.php?qa=user&qa_1=jacketeagle99

 

https://crockor.uk/item/new/1

 

http://husarria.eu/forums/users/wayrobert04/

 

http://oyunundibi.com/index.php?qa=user&qa_1=drawervoice37

 

 

 

در اين دسته، کارآفرين مي داند که ديدگاه او مي تواند کل جهان را تغيير دهد و کسب و کار خود را از اين منظر شروع مي کند. آنها سرمايه گذاران را براي راه اندازي کسب و کار خود جذب مي کنند و به دنبال افرادي مي گردند که خارج از چارچوب فکر مي کنند. آنها براي افزايش منابع مورد نياز خود به سرمايه خطرپذير بيشتري نياز دارند، زيرا تجارت آنها در ابتدا کوچک است و هنوز مشخص نيست که نتيجه آن چه خواهد بود.

کارآفريني در شرکت هاي بزرگ

 

شرکت هاي بزرگ به دليل ظهور فناوري هاي جديد، تغيير ترجيحات مشتريان، ظهور رقباي جديد و ... تحت فشار قرار گرفته اند و براي حفظ جايگاه خود در بازار و ادامه رشد، مجبور به اختراع محصولات نوآورانه هستند. براي مقابله با اين تغييرات سريع، اين شرکت‌ها سعي مي‌کنند شرکت‌هاي ديگري را با ايده‌هاي نوآورانه بخرند يا به تنهايي محصولات نوآورانه بسازند.

پروژه هاي اجتماعي

https://www.transtats.bts.gov/exit.asp?url=https://www.hamshahrionline.ir/news/613323/%D9%85%DB%8C%D8%AB%D9%85-%D8%B4%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C

 

https://vsekabineti.ru/user/tempotail55/

 

https://stitchpvp.com/forums/users/bandvoice70/

 

https://dohabb.com/index.php?page=user&action=pub_profile&id=468854

 

https://www.ultimate-guitar.com/u/facesquid54

 

http://arabhelp.org/index.php?qa=user&qa_1=jacketeagle99

 

https://crockor.uk/item/new/1

 

http://husarria.eu/forums/users/wayrobert04/

 

اين نوع کارآفريني بر توليد محصولات و خدماتي متمرکز است که نيازها و مشکلات اجتماعي را برآورده کند. تنها هدف آنها کار براي جامعه است و هيچ علاقه اي به سود ندارند.

ويژگي هاي کارآفرينان موفق

 

کارآفرينان موفق ويژگي هاي خاصي دارند که به آنها در مسير موفقيت کمک مي کند. در اينجا به برخي از آنها اشاره مي کنيم:

خطر

 

شروع هر پروژه جديد مستلزم پذيرش اين است که ممکن است شکست بخوريد. بنابراين کارآفرين بايد شجاع باشد و بتواند ريسک کند.

نوآوري

 

براي ارائه ايده هاي جديد، راه اندازي يک شرکت و کسب سود بايد نوآوري کنيد. اين نوآوري مي تواند در قالب يک محصول جديد باشد و يا مي تواند در قالب فرآيند جديدي باشد که کار را کارآمدتر و به صرفه تر مي کند.

درايت و رهبري

 

براي اينکه يک کارآفرين موفق باشد، بايد ديد روشني از کسب و کار جديد خود داشته باشد. او براي تحقق ايده هايش به منابع و پرسنل زيادي نياز دارد. بنابراين بايد توانايي رهبري را داشته باشد تا بتواند کارکنان خود را به سمت هدف مورد نظر هدايت کند.

با ذهني باز

 

در تجارت، هر موقعيتي مي تواند يک فرصت باشد و به نفع شرکت باشد. کارآفرينان بايد براي ديدن و استفاده از فرصت هاي جديد باز باشند.

انعطاف پذيري

http://oyunundibi.com/index.php?qa=user&qa_1=drawervoice37

 

https://www.transtats.bts.gov/exit.asp?url=https://www.hamshahrionline.ir/news/613323/%D9%85%DB%8C%D8%AB%D9%85-%D8%B4%DA%A9%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A2%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%86%DB%8C

 

https://vsekabineti.ru/user/tempotail55/

 

https://stitchpvp.com/forums/users/bandvoice70/

 

 

 

https://puppiessalenearme.com/user/profile/161392

 

http://al-frasha.com/index.php?qa=user&qa_1=iconwarm51

 

 

 

 

 

کارآفرين بايد انعطاف پذير باشد و بتواند تغييرات را مطابق با شرايط بپذيرد. براي اينکه بتوانيد کسب و کار خود را به سطح بعدي ببريد، بايد هميشه مايل باشيد که محصولات و خدمات خود را در صورت لزوم تغيير دهيد.

محصول خود را بشناسيد

 

کارآفرين بايد به محصولاتي که ارائه مي دهد به خوبي آشنا باشد و از آخرين روندهاي بازار آگاه باشد. او بايد بداند که آيا محصولات يا خدماتش همچنان با تقاضاي بازار مطابقت دارند يا زمان آن رسيده که کمي آنها را تغيير دهد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : میثم,شکری,ساز,از,کارآفرینی,و,استارت,آپ,می,گوید,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 22 ارديبهشت 1401ساعت 9:52 توسط عشق | تعداد بازديد : 61 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد