تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
ترس از عشق

ترس از عشق

خانوادگی

تجهيز جايگاه نفت و گاز شرکت توتال با دوربين مداربسته هايک ويژن

تجهيز جايگاه نفت و گاز شرکت توتال با دوربين مداربسته هايک ويژن

 

شرکت توتال غنا يک شرکت نفت و گاز با بيش از 200 ايستگاه ارائه خدمات پمپ بنزين و پمپ گاز در کشور غنا است، يکي از مناطقي که نياز به امنيت در آن از اهميت حياتي برخوردار است پمپ هاي شهر اکرا است. پوشش امنيتي در ايستگاه هاي ارائه خدمات بنزين و گاز در اين شهر مانند شهرهاي ديگر بايد به صورت 24 ساعته و شبانه روزي انجام شود. در اين مراکز علاوه بر ارائه خدمات نفت و بنزين به مشتريان ، مراکز فروش و تفريح براي مشتريان در نظر گرفته شده است تا مشتريان بتوانند از آن استفاده کنند.

در مجموعه توتال ارائه خدمات به مشتريان با استفاده از راه حل هاي نواورانه هميشه در اولويت قرار داشته است. اين بدين معني است که استفاده کنندگان از خدمات اين مراکز شامل افرادي که در حال سوختگيري هستند ، افراد پياده و مردمي که از مراکز تفريحي و فروشگاه ها استفاده مي کنند بايد در طراحي سامانه مدار بسته در نظر گرفته شوند، وضعيت ترافيک خودرو ها در پارکينگ مجموعه ها و صف پمپ بنزين و … بايد توسط  دوربين مدار بسته  پوشش داده شود. چالش هاي پيچيده ايمني و امنيتي بايد توسط يک طرح دقيق و حساب شده در پوشش داده مي شد تا مسئولان امنيتي توتال بتوانند در صورت بروز هر مورد مشکوکي آن را به نحو مطلوب مديريت کنند.

با رشد کسب و کار شرکت توتال، نياز به تقويت سيستم ايمني و تجهيز ايستگاه هاي خدمات جديد در سراسر کشور يک وظيفه حياتي به حساب مي آمد از اين رو پوشش قسمت هاي حياتي ايستگاه هاي ارائه خدمات اين شرکت توسط سيستم هاي مدار بسته و کنترل خودکار مراکز حياتي به مديران امنيتي کمک مي کرد تا با خيالي آسوده هر پيشامد غير منتظره اي را مديريت کنند.

شرکت توتال در غنا به استفاده از سيستم هاي امنيتي به روز و با کيفيت معروف است ، استفاده از راه حل هاي نظارت تصويري در حوزه هاي مختلف اين شرکت از جمله بخش ارائه خدمات مالي ، انبار ها ، پالايشگاه ها ، مخابرات و ساير بخش هاي اين شرکت مورد استفاده قرار مي گيرد.

يک چالش مهم در خصوص تجهيز ايستگاههاي پمپ بنزين اين است که ارائه خدمات در آنها بصورت 24 ساعته انجام مي شد
براي پوشش نياز هاي مديران امنيتي به سيستم مدار بسته قدرتمندي که توان تصوير برداري با کيفيت در روز و شب را داشته باشد نياز بود.
همچنين آنها نياز به يک سيستم نظارت تصويري قدرتمند داشتند تا در صورت بروز هر مشکلي بتوانند از تصاوير ضبط شده در مراجع قضايي استفاده کنند. به عبارت ديگر سيستم نظارت تصويري در ايستگاه هاي ارائه خدمات اين شرکت بايد با دو هدف مورد استفاده قرار مي گرفت.

هدف نخست :

نظارت بر مشتريان و پرسنل شرکت جهت تصميم گيري هاي مديريتي و بهينه سازي ايستگاه ارائه خدمات.

 هدف دوم: جلوگيري از وقوع حوادث يا تشخيص و اطلاع رساني هر فعاليت مشکوکي که مي توانست امنيت ايستگاه را با خطر مواجه کند.

آنها نياز به يک سامانه نظارت تصويري قدرتمند داشتند تا بتوانند ساختمان ها و ايستگاه هاي خدمات توتال را از همه جهات به خوبي پوشش دهند
 هايک ويژن  به عنوان يک رهبر در حوزه توليد دوربين مدار بسته و راه حل هاي نظارت تصويري بهترين محصولات را براي آنها در سبد کالاي خود داشت.
از اين رو مسئولان شرکت توتال پس از بررسي هاي عملي و فني متعدد سرانجام تصميم به استفاده از محصولات مدار بسته هايک ويژن در ايستگاه هاي خدمات خود گرفتند.

ساموئل تويا مدير اجرايي پروژه در اين زمينه گفت : ما هايک ويژن را انتخاب کرديم
چرا که دوربين هاي مدار بسته آنها از کيفيت و امکانات فوق العاده اي برخوردار هستند
همچنين بيشترين ميزان نوآوري در آنها به کار رفته است. تصاوير ضبط شده
اين دوربين ها به خوبي در مواقع بحراني به ما کمک مي کند تا تمامي زوايا را پوشش دهند.
محصولات شرکت هايک ويژن چين نظارت فوق العاده اي را ارائه مي دهند.

بيشتر بخوانيد :  دوربين مداربسته تي وي تي     نصب دوربين مداربسته

پس از جلسات متعدد با مديران امنيتي توتال در خصوص نيازهايشان ، سرانجام طرح نهايي راه حل نظارت تصويري مخصوص مراکز
ايستگاه هاي خدمات جديد براي 120 نقطه توسط دوربين هاي تحت شبکه هايک ويژن بصورت 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته نگارش شد.
در اين طرح تمامينيازمنديهاي پروژه شامل پوشش قسمت هاي مختلف و آلارم هاي متعدد در نظر گرفته شد.
با توجه به نيازهاي متعدد کارشناسان توتال سناريو هاي مختلف هايک ويژن بررسي شده تمامي سناريو ها در يک مرکز واحد مديريت بصورت يکپارچه در نظر گرفته شد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : تجهیز,جایگاه,نفت,و,گاز,شرکت,توتال,با,دوربین,مداربسته,هایک,ویژن,,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در پنجشنبه 30 ارديبهشت 1400ساعت 2:02 توسط عشق | تعداد بازديد : 142 | |

معرفي و بررسي انواع تجهيزات کار در ارتفاع

معرفي و بررسي انواع تجهيزات کار در ارتفاع

به نقل و گزارش فرشگاه اينترنتي ايمني ها؛ بر اساس آيين نامه قانون کار ابلاغي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي ، به انواع کارهايي که در ارتفاع بالاتر از 2 متر انجام شود کار در ارتفاع اطلاق مي شود و لزوم استفاده از تجهيزات کار در ارتفاع براي چنين مشاغلي ضروري است. کار در ارتفاع يکي از بزرگ‌ترين علل آسيب و مرگ ‌و مير در محل کار است. به همين دليل اين امر در مباحث HSE و ايمني به طور ويژه مورد توجه قرار مي‌گيرد. اگرچه فکر کردن در مورد آن خوشايند نيست، اما مهم اين است که کارگران و مديران براي استفاده صحيح از مهارت‌هاي ايمني و تجهيزات مهم در اين وضعيت، رويکردي پيشگيرانه داشته باشند. يکي از تجهيزات مهم مورد استفاده هارنس (harness) است که به عنوان ابزاري مهم براي مهار سقوط شناخته مي‌شود. مشاهده انواع محصولات لينک زير:

https://imeniha.com/product-category/personal-protection/relief-and-rescue/

 

مهم ترين تجهيزات کار در ارتفاع

هارنس از مهمترين قطعه هاي تجهيزات امداد و نجات ايمني ها براي هر کار با ارتفاع بالا مي باشد. هارنس هاي سقوط معمولا متناسب با نيازهاي طيف وسيعي از مشاغل خطرناک ساخته مي شود ، از جمله  ساختمان سازي ، ترافيک ، فاضلاب ، پتروشيمي ، صنايع مخابراتي و … هارنس يکي از مهمترين تجهيزات حفاظت فردي محسوب مي شود که  هنگام انجام هرگونه عملياتي که خطر سقوط در آن وجود دارد، بايد از آن استفاده شود. ناگفته نماند که در هر محل کاري بايد ارزيابي کامل و درستي از ريسک مربوط در وظايف را داشته باشيم. در واقع براي حفظ جان افراد تيم، قبل از انجام هر کاري که نياز به حضور در ارتفاع دارد، ارزيابي کامل خطرات بسيار مهم است. به بيان ديگر، مهم است که از خودمان بپرسيم کارگر تا چه ميزان در معرض خطر است؟ در چه ارتفاعي کار خواهند کرد؟ آيا اين امکان وجود دارد که از کار در ارتفاع اجتناب کرد يا خير؟

 

هارنس (harness) چيست؟

هارنس از جمله تجهيزاتي است که از افتادن افراد هنگام کار در ارتفاع جلوگيري مي‌کند. معمولا کارگران خود را با تسمه (يا طناب ضخيم) به جايگاه محکمي متصل مي‌کنند. طول اين تسمه و استحکام آن در هنگام اتصال، طوري تنظيم مي‌شود نيروها را بر روي ران ها ، لگن، کمر، سينه و شانه توزيع مي کند وبا اتصال به ساير اجزاي سيستم محافظت از سقوط شخصي  مانع سقوط فرد مي شود.

توجه به نوع طراحي و ايمني وسايلي که انتخاب مي کنين امري بسيار مهم است زيرا از آنجا که استفاده از اين ابزار آسان است، اين ابزار، مهارکننده سقوط بوده و در حفظ جان افراد بسيار مؤثر است  اما بايد بدانيم که مدل نامناسب اين تجهيزات، محافظت از تمام بدن را ارائه نمي‌دهند و در برخي موارد، مي‌تواند آسيب‌هاي جدي در ستون فقرات را به همراه داشته باشند.

q2_v5m.jpg

اجزاء اصلي هارنس

اين محصولات معمولا شامل يک‌رشته بندهاي محکم براي دربرگرفتن تمام بدن هستند که در انواع مختلف و با رنگ‌بندي‌هاي متفاوت در بازار ارائه مي‌شود. طناب‌ها يا تسمه‌ها با قلاب‌ها به بدنه اصلي متصل مي‌شوند. اتصال درست اين اجزاء نيروي متعادلي را در کل بدن توزيع کرده و بدن را در برابر خطرات ناشي از سقوط و آسيب ناشي از تجهيزات حفاظت از سقوط، محافظت مي‌کند.

 

چگونه هارنس خود را بررسي کنيم؟

لازم است که براي اطمينان بيشتر از ايمني اين تجهيزات، قبل از استفاده استحکام تمام اجزاي آن را بررسي کنيد. اگر به طور مداوم از اين ابزار استفاده مي‌کنيد، حتما متوجه فرسودگي‌ها خواهيد شد، اما اگر استفاده از آن تنها در موارد خاص مورد توجه است، حتما قبل از پوشيدن هارنس آن را بررسي کنيد.

قبل از هر بار استفاده، بايد آن را از نظر علائم ساييدگي و پارگي چک کنيد. سگک‌ها يا بست‌ها را بررسي کرده و مطمئن شويد که تجهيزات از عملکرد خوبي برخوردار هستند. به دنبال علائم ساييدگي در بندها و هرگونه تغيير شکل در قسمتهاي محکم آن باشيد.

همچنين مهم است مطمئن شويد که نقطه اتکا شما ايمن و پايدار است. اگر به نقطه اتکا مناسب متصل نشويد، مهار سقوط با کيفيت خوب انجام نخواهد شد. اگر به درجه‌اي از تحرک نياز داريد، به عنوان مثال هنگام بالا رفتن يا حرکت بين طبقات، يک نقطه اتکا ثابت ممکن است مناسب نباشد. اگر از يک اتکا انعطاف‌پذير استفاده مي‌کنيد، ممکن است لازم باشد از يک طناب نجات جمع شونده استفاده کنيد تا بيش از حد پايين نرويد. به ياد داشته باشيد که شل شدن بيش از حد اين طناب نيز مي‌تواند خطرناک باشد.

در مجموع، با توجه به خطرات ناشي از سقوط در محل کار، هرگز نبايد در استفاده از تجهيزات مهم صرف‌نظر کرد. شعار «اول ايمني، بعد کار» جمله تزييني نبوده و بايد مورد توجه تمام کارگران و مديران هر پروژه قرار بگيرد. يکي از بهترين ابزار براي استفاده در اين نوع مشاغل هارنس است که در اين متن سعي شد به طور کامل در مورد آن صحبت شود.

 

شوک گير چيست و چرا بايد از آن استفاده کرد؟

بر اساس آخرين داده‌ها، حدود 10.3 ميليون کارگر در صنعت ساختمان‌سازي مشغول به کار هستند و بر هيچ‌کس پوشيده نيست که سقوط، يک خطر بزرگ شغلي در اين صنعت است. از چارچوب ‌بندي طبقه‌هاي بالا گرفته تا کار با پنجره و نورگير، تعمير و نگهداري سقف و هر نوع فعاليت ديگري که در ارتفاع انجام شود، نياز به رعايت قوانين سلامت محيط کار دارد. مهم‌ترين مورد در اين قوانين استفاده از تجهيزات حفاظت از سقوط است. يکي از اين تجهيزات مهم و مکمل هارنس،  شوک گيرها هستند.

شوک گير يا تسمه‌ها بخشي از برنامه‌هاي حفاظت از سقوط و سيستم‌هاي جلوگيري از سقوط هستند و به اندازه هارنس‌هايي که کارگران در ارتفاع مي‌پوشند، مهم هستند. سيستم محافظ از سقوط مي‌تواند زندگي شما را نجات دهد اما به شرطي که تجهيزات مناسب را تهيه کرده باشيد.

شوک گير چيست؟

شوک گير را مي‌توان مکمل هارنس دانست. اين يک ابزار مهم و ضروري براي کار در ارتفاع است. شوک گير سه جزء اصلي دارد. دو قلاب محکم که به يک تسمه وصل شده‌اند. اين وسيله طوري طراحي شده است که به هنگام سقوط از فشار زياد به فرد جلوگيري کند و با اتصال به لنيارد، خطر افتادن کارگر را کاهش دهد.

لنيارد يا همان بند ايمني، بايد حداقل 2000 کيلوگرم (5000 پوند) قدرت شکست داشته باشد و در معرض بريدگي يا آسيب قرار نگيرد. توري بندها بايد از الياف مصنوعي ساخته شوند. ترکيبي از هارنس و بندها باعث افزايش کارايي ايمني آنها مي‌شود.

انواع  شوک گير (لنيارد)

اين نوع ابزار دو نوع اصلي دارند. تسمه‌هاي جمع شونده و تسمه‌هاي محدود.

تسمه‌هاي جمع شونده:

بايد مجهز به کمک فنر باشند که نيروي سقوط را به کمتر از 1800 پوند (816 کيلوگرم) محدود ‌کند. اطمينان حاصل کنيد که طناب به طور کامل نصب شده است و مطمئن شويد که کل فاصله سقوط به درستي محاسبه شده است.

تسمه‌هاي محدود:

از طرف ديگر، يک تسمه لنيارد (SRL) به عنوان محدود کننده سقوط عمل مي‌کند. ايده پشت SRLها اين است که در وهله اول با محدود کردن فاصله کاربر و قفل شدن هنگام اعمال نيروي بيش از حد به خط اصلي، از افتادن جلوگيري کنند.

شوک گير (لنيارد) دو طرفه و يک طرفه

لنيارد ها در دو نوع يک طرفه (شاخه) و دو طرفه (شاخه) توليد و عرضه مي شوند. اينکه کدام يک از اين دو مورد نياز داريد، بستگي به نوع کار انجام شده دارد. اگر کارگران مجبورند در حين کار زياد جابه‌جا شوند، يک تسمه دو شاخه انتخاب کنيد. به اين ترتيب کارگران مي‌توانند در حالي که هنوز متصل هستند به نقطه لنگر ديگري منتقل شوند.

موارد مهم در تهيه شوک گير (لنيارد)

ممکن است لازم باشد سيستم شوک گيري را انتخاب کنيد که داراي ويژگي‌هاي خاصي هستند. براي نمونه اگر کارگر به منظور جوشکاري به ارتفاع مي‌رود، مهم است که تجهيزات مورد استفاده او به راحتي با چند جرقه کوچک، آتش نگيرند. همچنين توجه داشته باشيد که پس از چندي بار استفاده، ابزار را از لحاظ استهلاک و فرسايش‌هاي به وجود آمده مورد بررسي قرار دهيد و به ترميم يا تعويض قطعات بپردازيد.

در مجموع، توجه داشته باشيد هرکسي که با بالابر يا آسانسور کار مي‌کند بايد از تسمه قابل تنظيم استفاده کند تا بتواند طول ارتفاع خود به راحتي تنظيم کند. سيستم شوک گيري که براي جلوگيري از سقوط به صورت يک طرفه طراحي شده، براي کسي که به تحرک بيشتر نياز دارد، کم ‌فايده است.

کارابين، جاذب انرژي، طناب افقي، طناب عمودي و… از ساير تجهيزات مورد نياز جهت کار در ارتفاع مي باشد شرکت آکس بهترين و امن ترين برند هاي تجهيزات کار در ارتفاع را به شما ارائه مي دهد.

در آخر نيز اميدواريم مطالب عنوان شده مورد توجه شما عزيزان قرار گرفته باشد. در صورت تمايل به خريد و مشاهده تمامي محصولات کار در اتفاع، مي توانيد به فروشگاه اينترنتي ايمني ها به نشاني www.imeniha.com مراجعه نماييد.

 

موضوع :
برچسب ها : معرفی,و,بررسی,انواع,تجهیزات,کار,در,ارتفاع,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در جمعه 14 بهمن 1401ساعت 18:10 توسط عشق | تعداد بازديد : 23 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد