تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
ترس از عشق

ترس از عشق

خانوادگی

نظر ماکان آريا پارسا درباره کار گروهي

نظر ماکان آريا پارسا درباره کار گروهي

 

مديران و کارآفرينان در ابتداي کار اين سوالات را به ذهن متبادر مي کنند:

 

«آيا نمي توانم به تنهايي درآمد کسب کنم و کارم را انجام دهم؟

 

آيا براي موفقيت بايد افراد و نيروي انساني را به کسب و کار خود اضافه کنيد؟

 

بيشتر کارآفرينان فکر مي کنند که آنها به تنهايي توانايي کار تا ده نفر را دارند و هيچ کس به اندازه آن نسبت به تجارت آنها دلسوز نيست.

https://www.librarything.com/profile/elearnparss

 

https://atbox.io/9702393865211#!

 

https://pinshape.com/users/1834229-elearnparss#designs-tab-open

 

 

 

در واقع اين افراد به حدي نمي رسند که اعضاي جديد را به تيم خود اضافه کنند.

 

اما اين تفکر درست نيست. داشتن يک بنيانگذار به تنهايي باعث موفقيت شما نمي شود. شايد افرادي بودند که مي توانستند بدون هيچ کمکي کسب و کار خود را راه اندازي کنند و براي مدت طولاني به کار خود ادامه دهند. اما آيا آنها شاهد پويايي و رشد قابل توجهي در کسب و کار خود بوده اند؟!

 

https://www.intensedebate.com/people/emkiii

 

https://www.longisland.com/profile/elearnparss

 

 

براي پاسخ به اين سوال کافي است به استارت آپ هاي بزرگ دنيا نگاه کنيد، متوجه مي شويد که تيم هاي دو يا چند نفره تشکيل شده اند. اگر بتوانيد آن را پيدا کنيد، به يک تيم خوب نياز داريد. تيمي که اعضاي آن نيز يکديگر را درک مي کنند و با تخصص و مهارت خود با يکديگر تعامل دارند.

https://www.demilked.com/author/elearnparss/

 

https://www.totalwind.net/foro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25356

 

https://topsitenet.com/profile/elearnparss/738793/

 

 

 

اين موضوعي است که مديران موفق در حال حاضر به آن پرداخته اند. دکتر آريا پارسا يکي از اين افراد است که کارشناسان خوب تيم سازي را در حوزه کاري خود گرد هم مي آورد تا به رشد چشمگيري دست يابد.

 

به گفته خودش، او با يک تيم کوچک شروع به کار کرد، اما هم اکنون يک شرکت شناخته شده با بيش از 400 نيروي متخصص و واجد شرايط را مديريت مي کند.

 

شما هم مي توانيد با تعداد کمي از افراد واجد شرايط شروع کنيد و بعد از مدتي آن را گسترش دهيد.

 

3 تفاوت اساسي بين کار تيمي و کار گروهي

 

اگر از افراد مختلف در مورد تفاوت کار تيمي و کار گروهي بپرسيد، ممکن است گرفتار چيزهاي زيادي شويد، زيرا براي بسياري از افراد، کار گروهي همان کار گروهي و کار گروهي همان کار گروهي است. تفاوت هاي زيادي بين اين دو مفهوم وجود دارد.

 

ماکان آريا پارسا، کارآفرين موفق اين روزها، به دليل تجربه کار تيمي خود به سادگي تفاوت هاي اساسي اين دو مفهوم را بيان مي کند:

https://www.intensedebate.com/people/elearnparsss

 

https://www.longisland.com/profile/elearnparss

 

https://www.theoutbound.com/elearnparss

 

 

نرخ مشارکت:

 

يکي از مهم ترين نکاتي که در تفاوت کار تيمي و کار گروهي بايد به آن توجه کرد نحوه برخورد با نظرات افراد در کار گروهي است. گاهي اوقات در يک گروه، اگر يکي از اعضا نظرات خود را بيان کند، معمولاً با مخالفت و عصيان ديگران مواجه مي شود.

https://www.totalwind.net/foro/memberlist.php?mode=viewprofile&u=25357

 

https://topsitenet.com/profile/emki/738801/

 

 

در واقع اين ايده در گروهي برانگيخته مي شود که مردم نظرات خود را پنهان مي کنند و هرکس نظر خود را بيان مي کند بايد يک فکر شوم در سر داشته باشد!

 

اما در کار تيمي، هر يک از اعضا نظرات خود را بيان مي کنند. در ميان اين افراد، نظرات نه تنها وسيله اي براي ضربه زدن به ديگران است، بلکه ابزاري براي رشد و توسعه همه اعضاي گروه است.

 

ابتکار و آزادي عمل:

https://www.librarything.com/profile/emkiii

 

 

https://www.demilked.com/author/emki/

 

 

 

يکي ديگر از تفاوت هاي اساسي کار تيمي و کار گروهي، آزادي عمل و ابتکار اعضا در کار تيمي است. به عنوان مثال مدرسه را به خاطر بسپاريد.

 

در محيطي که اعضا کمتر احتمال دارد چنين اهداف و اهدافي را به اشتراک بگذارند، براي موفقيت، قوانين توسط يک رهبر يا يک رهبر اعلام مي شود و ساير اعضا وظيفه دارند در چارچوب آن قوانين عمل کنند.

 

در واقع هيچ يک از اعضاي گروه اجازه انتقاد از قوانين و اتفاقات را ندارند. اين امر تا حدودي طبيعي است زيرا در گروه هايي که رقابت زيادي بين آنها وجود دارد ممکن است خارج از هر فردي به ديگران آسيب برسانند.

 

برعکس، در کار تيمي، همه اعضا مي توانند آزادانه نظرات خود را بيان کنند و ساير اعضاي تيم مي توانند نظرات خود را با ديد باز دريافت کرده و در مورد آنها اظهار نظر کنند.

 

خاصيت هم افزايي:

 

توجه داشته باشيد که "کل بزرگتر از مجموع اجزاء است." شايد وقتي پرلز روانشناس اين جمله را براي اول شخص بزرگ مي کرد، نمي دانست که منظورش يکي از بزرگترين تفاوت هاي کار تيمي و کار گروهي است!

 

در واقع داشتن هدف مشترک در کار گروهي باعث مي شود که مجموع نتايج فعاليت هاي فردي، نتيجه اي بيشتر از حد انتظار داشته باشد و به همين دليل است که وقتي با تيم هايي برخورد مي کنيم که يک تيم را به درستي و جدي ياد گرفته اند. . ، با نتايج شگفت انگيز و باور نکردني باور خواهيد کرد.

https://atbox.io/0111993865223#!

 

https://pinshape.com/users/1834237-emki#designs-tab-open

 

 

با اين حال، در يک گروه، به اين دليل است که هر فرد فقط موفق مي شود و سعي مي کند خود را موفق تصور کند، نتيجه معمولاً کمتر يا برابر با چيزي است که انتظار مي رود.

 

در مورد اين اختلافات تيمي و گروهي نظرات مثبت و مهمي وجود دارد. اما آنچه واضح است اين است که يک تيم به مهارت ها و شايستگي هايي نياز دارد که در طول زمان به دست مي آيد و به وضوح آن را متمايز مي کند، تلاش هر يک از اعضا براي رسيدن به يک هدف آموزشي مشترک و يک. پيروزي نهايي است.

 

کار گروهي در بسياري از اعضاي خانواده، از کودکان، به کودکان آموزش داده مي شود و از همان روزهاي اوليه زندگي توسط اعضاي جامعه انجام مي شود، اما نبايد به آن فکر کرد. دکتر آريا پارسا از آن دسته مديراني است که هميشه در حرکت است و افراد خود را تشويق مي کند که براي رشد، آموزش را رها نکنند. چه بهتر که يکي از اين آموزش ها مهارت کار گروهي را ياد بگيرد.

 

او يکي از موفقيت هاي خود را تا کنون تيم سازي قوي در قدرداني خود مي داند. دکتر آريا پارسا معتقد است که پذيرش نظرات مخالف

 

موضوع :
برچسب ها : نظر,ماکان,آریا,پارسا,درباره,کار,گروهی,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در دوشنبه 29 فروردين 1401ساعت 21:27 توسط عشق | تعداد بازديد : 41 | |

آموزش کسب و کار توسط ماکان آريا پارسا

آموزش کسب و کار توسط ماکان آريا پارسا

اريک ريس، نويسنده و کارآفرين معروف مي گويد: «من از موفقيت ها و شکست هاي خودم و ديگران درس گرفته ام.

اريک ريس، نويسنده و کارآفرين معروف مي گويد:

من از موفقيت‌ها و شکست‌هاي خودم و ديگران آموخته‌ام که موفقيت در کسب‌وکار نتيجه يک ژن خوب يا فقط قرار گرفتن در موقعيت مناسب نيست، در واقع موفقيت را مي‌توان با شناخت و اجتناب از اشتباهات ديگران مهندسي کرد! اين بدان معناست که موفقيت آموزش پذير است و قابل يادگيري است!

https://reda.sa/members/shortsplow61/activity/1139493/

 

https://www.openlearning.com/u/keatingahmed-r9vcmv/blog/0

 

https://squareblogs.net/healthhand2/mkhn-ary-prs

 

https://britishrestaurantawards.org/members/walletoyster7/activity/1018217/

 

http://isms.pk/members/firedfly3/activity/3249959/

 

https://reda.sa/members/formatwatch3/activity/1139491/

 

https://www.openlearning.com/u/randallguldbrandsen-r9vcii/blog/0

 

به دليل همين مشکل دکتر ماکان آريا پارسا يکي از کارآفرينان مطرح ايراني با راه اندازي چندين شرکت و راه اندازي کسب و کارهاي مختلف در حال ايجاد صدها شغل دائمي و پايدار است، وي برخي از اشتباهات رايج کارآفرينان در حوزه کسب و کار را آموزش مي دهد.

اجازه دهيد از زبان خودمان دکتر ماکان آريا پارسا، تاجر نمونه ايراني را مرور کنيم که پس از ناکامي ها و موفقيت هاي فراوان، سال ها تجربه کسب کرده است. در پايان اين مقاله کوتاه با آنها بيشتر آشنا مي شويم.

 

اولين خطا | شما در هر بازاري موفق خواهيد شد!

 

هرگز نبايد از بهانه هايي مانند موفقيت محصول خود در بازار اول، انجام تحقيقات بازاريابي، صحبت با مردم، شناخت مخاطبان و حتي نظرسنجي براي دريافت بازخورد آنها دست بکشيد.

 

تجربه به من نشان داده که دنياي بازاريابي پر از محصولات موفقي است که در بازارهاي مشابه شکست خورده اند!

https://iciclesalt1.edublogs.org/2022/04/05/%d9%85%d8%a7%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d8%b1%db%8c%d8%a7-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7/

 

https://braggal.com/braggal-members/restharbor8/activity/122143/

 

https://members.theartofsixfigures.com/members/thrillface8/activity/459955/

 

https://anotepad.com/notes/a5mq4nkh

 

https://squareblogs.net/robertcolumn0/mkhn-ary-prs

 

https://britishrestaurantawards.org/members/slashrice2/activity/1018086/

 

https://durhamhu1468.livejournal.com/profile

 

http://isms.pk/members/hubcapfur1/activity/3249920/

 

https://www.openlearning.com/u/alstrupmcbride-r9vc3e/blog/0

 

اين نوشيدني اغلب در ايالات متحده فروش خوبي دارد، اما به دلايل مختلف در کشورهاي اروپايي مانند فرانسه يا بريتانيا به فروش نمي رسد.

 

بسياري از مردم فکر مي کنند که اگر در يک بازار موفق باشند به اين معني است که همان محصول در بازارهاي بعدي بسيار موفق خواهد بود. اما در واقع اين يکي از بزرگترين اشتباهات کارآفرينان است.

 

خطاي دوم | يک کسب و کار را با چندين شريک راه اندازي کنيد

 

در ابتدا، زماني که مي خواستم کسب و کار خود را راه اندازي کنم، براي شروع بسيار هيجان زده بودم و اين باعث شد که بخواهم با افراد زيادي شريک شوم. اما بعداً متوجه شدم که اين يکي از بزرگترين اشتباهات من بود.

 

به نظر من، کارآفرينان به جاي شروع بزرگ و بحث برانگيز، بايد به آرامي شروع کنند و در صورت نياز به شريک، از تعداد کم شروع کنند. علاوه بر اين، بهتر است هر يک از شرکا مهارت هاي متفاوت و ارزشمندي داشته باشند که به نفع کسب و کار باشد.

 

خطاي سوم | منتظر شروع!

 

من فکر مي کنم انتظار طولاني براي شروع يک تجارت اشتباه بزرگي است که مرتکب شدم. به نظر من براي شروع نبايد تعلل کرد، بلکه بايد در کار غوطه ور شد و به مرور پيشرفت کرد.

 

https://members.theartofsixfigures.com/members/testslice83/activity/459930/

 

https://anotepad.com/notes/hyi3jajw

 

https://braggal.com/braggal-members/paperstudy03/activity/122100/

 

http://duststudy88.jigsy.com/entries/general/%D9%85%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D8%B1%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7

 

https://www.aiuextension.org/members/wastesushi93/activity/798066/

 

https://skatetailor93.edublogs.org/2022/04/05/%d9%85%d8%a7%da%a9%d8%a7%d9%86-%d8%a2%d8%b1%db%8c%d8%a7-%d9%be%d8%a7%d8%b1%d8%b3%d8%a7/

 

خطاي چهارم | ارزش محصول را کاهش دهيد

 

به نظر من استارتاپ بودن شرکت شما بهانه خوبي براي ورود به بازار محصولات بي کيفيت و کم ارزش نيست. شما بايد يک محصول عالي بسازيد و مطمئن شويد که مخاطب ارزش آن را درک کرده است.

 

البته در اين راه نبايد جذب کمال گرايي شويد و بخواهيد محصول هر چيزي را به بازار عرضه کنيد.

 

خطاي پنجم | خرج کردن خيلي زياد يا خيلي کم

 

دو طرز فکر مهم در ميان کارآفرينان موفق وجود دارد:

 

وسواس خرج کردن پول،

 

از سرمايه گذاري روي افراد مناسب و شرايط مناسب نترسيد.

 

نکته اصلي اين است که اين دو موقعيت در صورت افراط مي تواند منجر به شکست کسب و کار شما شود! کارآفرين موفق مي داند که در تجارت نبايد بدون حساب خرج کرد و نبايد از خرج کردن در مواقع ضروري بترسد.

 

https://gamegiraffe.com/members/writergear63/activity/106313/

 

https://britishrestaurantawards.org/members/dimplesprout64/activity/1017327/

 

http://isms.pk/members/suitroll15/activity/3249701/

 

https://www.openlearning.com/u/hooperkjeldgaard-r9vano/blog/0

 

https://reda.sa/members/malesneeze44/activity/1139338/

 

اکنون به کار خود نگاهي بيندازيد و ببينيد بيشترين هزينه را در کجا انجام داده ايد. همچنين ببينيد پس انداز شما به کجا منجر به عقب افتادگي شده است.

خطاي ششم | همکاري با شرکت هاي غيرمنطبق

اکثر شرکت ها پس از اندکي رشد، براي رشد و موفقيت نياز به همکاري با شرکت ها و افراد ديگر دارند. مثلا همکاري با يک شرکت طراحي سايت، سئو، حمل و نقل و ....

در اين ميان، کار با شرکت هاي غير الزام آور تأثير مخربي بر تجارت دارد. نکته مهم اين است که يک قرارداد حقوقي صرف نمي تواند شرکت مقابل شما را وادار به انجام تمام تعهدات خود کند. بنابراين پيشنهاد مي‌کنم قبل از شروع، درباره گروه تحقيق کنيد، نمونه کارهاي خود را مرور کنيد و حتي از مشتريان قبلي آنها نظرسنجي کنيد.

 

خطاي هفتم | جهل بازاريابي

 

https://gemsfly.in/members/fearwhite08/activity/486566/

 

https://buckleycantre.livejournal.com/profile

 

https://www.cookprocessor.com/members/mailink75/activity/1352750/

 

https://squareblogs.net/buffersusan06/mkhn-ary-prs

 

https://britishrestaurantawards.org/members/bufferlisa85/activity/1017864/

 

https://www.openlearning.com/u/hvassayala-r9vbjk/blog/0

 

https://reda.sa/members/carrotcrook13/activity/1139443/

 

اشتباه ديگري که کارآفرينان مرتکب مي شوند اين است که فکر مي کنند يک محصول خوب خودش را مي فروشد!

اگر قرار باشد محصول خوبش را بفروشد، قطعا شرکت هاي بزرگي مثل تويوتا، bmw و ديگر شرکت ها را براي فروش محصولات ارزشمندشان بازاريابي نمي کند!

 

شما بايد بدانيد که محصول شما هر چه باشد، نياز به بازاريابي دارد. اين بازاريابي ممکن است شامل بازاريابي محيطي، بازاريابي آنلاين، بهينه سازي موتور جستجو، بازاريابي محتوا و غيره باشد.

 

خطاي هشتم | تيم نسازيد

 

هر صاحب کسب و کاري معتقد است که هيچکس نمي تواند مانند او کارهايي انجام دهد و براي آنها متاسف است. خب مي توان گفت اين تفکر تا حدودي درست است. اما اگر کمي بيشتر به آن نگاه کنيد، متوجه خواهيد شد که اين تصور مي تواند شما را به عنوان يک صاحب کسب و کار خسته کند.

 

علاوه بر اين، عدم ساختن يک تيم مي تواند باعث عقب افتادن بسياري از چيزها و شکست آنها به جاي موفقيت شود. بنابراين بهتر است به جاي بدبيني، تيم خود را بسازيد و با کمک تکنيک هاي متقاعدسازي، ايجاد حس تعلق به سازمان و ساير نکات مديريتي، اعضاي تيم را به تدريج به گروه متعهد کنيد.

 

 

 

موضوع :
برچسب ها : آموزش,کسب,و,کار,توسط,ماکان,آریا,پارسا,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 24 ارديبهشت 1401ساعت 1:16 توسط عشق | تعداد بازديد : 63 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد